Stunning Rear Yard Renovation for Growing Family

Garden Architects designed this dramatic rear garden renovation for a growing family that wanted an attractive entertainment and fitness environment that provided expanded ‘living’ opportunities. The resulting design creates a strong connection between the home and pool – pool house setting and provides their teenage children an active place to entertain friends. The central features are a timber frame pool house and swimming pool but others might argue the large synthetic putting green and elevated chipping station as the most attractive amenity. The entire rear lawn is a porous synthetic turf so able to handle endless play, drains efficiently and requires little maintenance. And as an added bonus, golf balls can be chipped toward the green from any position, patrons beware. This special garden provides endless hours of enjoyment for family and friends.